Založ si blog

Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej: zneužívanie charity Ľudiaľudom.sk (Fond Vzájomnej Pomoci) na získavanie peňazí podvodom. Fakty a dôkazy.

Aktualizácia: Mgr. Ľubomíra si počas trvania tejto zbierky dňa 30.12.2021 kúpila niekoľko pozemkov a rodinný dom v Senci.
Tieto údaje sú verejne prístupné na katastrálnom portáli SR: katastrálne územie Senec, listy vlastníctva č. 11886 a 11694.
Jej novonadobudnuté majetky nie sú ničím zaťažené.
https://disk.yandex.com/i/fEpGgSVEM3iFKA
https://disk.yandex.com/i/TBHmI9AMRxcM_w (foto zo dňa 26.05.2023)

Pani „matka“ je podvodníčka, ktorá všetko len hrala. Takéto podvody, od ktorých sa normálnemu človeku chce zvracať, jej za asistencie poslancov OĽaNO, médií a mimovládok od roku 2017 umožňuje robiť prokuratúra KE a PZ KE, kde má absolútne krytie. Koľko viac dôkazov ešte treba?

Pôvodný článok: V tomto príspevku Vám ukážem nespochybniteľný dôkaz o tom, ako je v „prípade Hnatič“ charita Ľudia Ľuďom tesne spolupracujúca s Fondom Vzájomnej Pomoci, zneužívaná úmyselným klamstvom na podvodné vyťahovanie peňazí z nič netušiacej verejnosti. Týmito podvodmi sú oberaní o príspevky poctiví žiadatelia, ktorí ledva vyžijú zo dňa na deň a nevedia si pomôcť v ťažkej životnej situácii. Napríklad takí: https://www.facebook.com/ludialudom/

Dňa 18.8.2021 vyšla na stránke charity výzva s názvom
Vráťme malé dievčatko domov na Slovensko, vráťme mu slovenské občianstvo, vráťme dievčatku mamičku„.

https://yadi.sk/i/zZt-DwIdXCygnw (foto zo dňa 16.09.2021)

Táto výzva bola podaná pani matkou na overovanie dňa 10.8.2021. Výzvu „overoval“ poslanec (hádajte ktorej strany) Vojtech Tóth. Medzi „darcami“ nájdete viacero poslancov tejto „strany“, ktorá za tento biznis na dcére a jej politizáciu zjavne lobuje napr. Pročko, Ňarjaš, Kyselica (mimochodom mediálne známy ako agent vojenskej rozviedky), Mihálik.
(Takisto tam figuruje aj Vasiľ Špirko, prokurátor ÚŠP. Ak ste to ešte nevedeli, tak pani matka sa mimoriadne dobre pozná s jeho exmanželkou Katarínou.)

Z pravidiel charity:
https://www.ludialudom.sk/Info/pravidla

Článok 3. Práva a povinnosti Príjemcu FO/Príjemcu PO

2. Príjemca FO/Príjemca PO je povinný:
– uverejniť len pravdivé a nezavádzajúce informácie o svojej osobe a o
všetkých náležitostiach týkajúcich sa jeho Výzvy
alebo Výziev uverejnených na Portáli

Dňa 5.8.2021, t.j. päť dní pred podaním žiadosti o výzvu, pani žiadateľka podala na Krajský Súd Košice vyjadrenie vo veci 19P/212/2017, v ktorom okrem iného uviedla:

„Za účelom verifikácie mojich tvrdení v prílohe predkladám osvedčenie
o štátnom občianstve SR, z ktorého preukázateľne vyplýva , že maloletá je štátnym občanom SR.
“ (str.3)

„Navyše maloletá má stále slovenské štátne občianstvo“. (str.6)

Anonymizované vyjadrenie matky si môžte pozrieť tu:
LH_klamstva_blur_explicit.png — Яндекс.Диск (yandex.ru)

T.j. pani matka dokonca disponuje osvedčením o štátnom občianstve dcéry, ktoré predloží súdu, a popritom ostentatívne, za pomoci poslanca OĽaNO Vojtecha Tótha úmyselnými klamstvami vyťahuje peniaze od nič netušiacich ľudí, aby jej pomohli aj „vrátiť dievčatku slovenské občianstvo„.

Túto podvodnú výzvu matka šíri po sociálnych sietiach.

Charite Ľudia Ľuďom som 30.08.2021 poslal aj informácie o ďalších úmyselných klamstvách, vrátane dôkazov o šírení nenávisti voči cudzím osobám, na ktoré matka charitu zneužíva.

Odpovedali, že výzvu údajne prešetrujú.

EDIT: po vydaní tohoto blogu sa pani matke podarilo „prehovoriť“ charitu, aby výzvu nechali, pričom klamstvo o občianstve odstránila. Odkaz na pôvodné lživé znenie, na ktoré bolo prispené už vyše 1100 eur
https://yadi.sk/i/zZt-DwIdXCygnw
Ale to zďaleka nie je všetko.
Pani matka, ktorá sa hraje na chudobnú a berie peniaze z charity, zatajila svoje bočné príjmy, ktoré za posledných polroka tvorili niekoľko desiatok tisíc eur. Pozrite sa sami:
https://jecasnapravdu.blog.pravda.sk/2021/09/24/pripad-hnatic-bezprecedentna-politizacia-maloleteho-dietata-ustavnym-sudom-sr-absolutny-rekord-pat-staznosti-jednej-stazovatelky-odobrenych-v-priebehu-roka-mena-fakty-a-dokazy/
Okrem tohoto príjmu, kde z daní občanov bolo vyplatených 13500 eur, čo matka dosiahla tlakmi politikov na Ústavný súd, zatajila ešte príjem vyše 29.000 eur cash z apríla 2021. Tento matka získala mimosúdnym rozdelením majetku o čom existuje riadna notárska zápisnica.
Pani matka zatajila aj zamietnutie „prezverenia dcéry“ príslušným súdom:
https://jecasnapravdu.blog.pravda.sk/2021/08/31/pripad-hnatic-prezverenie-dietata-pravoplatne-zamietnute-bol-to-podvod/

V zhrnutí, matka klame o všetkom:

– že nemá peniaze
– že je potrebné „vrátiť“ dcére občianstvo
– že jej je dcéra zverená príslušným súdom

Charita disponuje podkladmi, ktoré tieto skutočnosti jednoznačne preukazujú.

Avšak „charita“ sa pod tlakom poslancov OĽaNO, rozhodla na tomto podvode s matkou spolupracovať a takýmto podlým spôsobom oberať o príspevky ľudí v núdzi, ktorí ich skutočne potrebujú.




Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej: mediálny hoax o “únose”, zneužívanie 7-ročnej dcéry na antiruskú agitáciu úchylnými politikmi SR a ich pseudonovinárskymi poskokmi. Prečo otca nikdy nezatkli? Právne fakty, vysvetlenie.

23.01.2023

Dňa 7.januára 2023 vyšlo na youtube kanáli dezinformačné video “Dcéru mi uniesli do Ruska”https://www.youtube.com/watch?v=gYNCwENJE3w , v ktorom “žurnalista” Marek Bóka šíri klamstvá biologickej matky Ľubomíry, ktorej bolo odobraté dvojročné dieťa, lebo ho 9 mesiacov vychovávala ako autistu (viď odôvodnenie KS KE, sp.zn. 8CoP/359/2017) (viac tu). Táto mediálna [...]

Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej: Čo je delegovaný Munchauzenov syndróm a ako sa to týka celej veci? Posúďte sami. Fakty a dôkazy zo spisu.

28.09.2021

Prípad je asi najviac medializovaným prípadom v rodinnej agende v histórii SR. V mediálnych excesoch matky s politikmi a mimovládkami bol účelovo vytváraný dojem, že chudinka matka sa stala obeťou „skorumpovaného“ súdnictva. Napríklad https://www.ta3.com/clanok/168778/tb-predstavitelov-strany-olano-o-pravach-deti-a-rodicov [...]

Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej: bezprecedentná politizácia dcéry Ústavným Súdom SR. Absolútny rekord – PÄŤ (!) sťažností jednej sťažovateľky odobrených v priebehu roka. Mená, fakty a dôkazy.

24.09.2021

Ľubovoľný právnik Vám povie, že ak Ústavný Súd odobrí nejakú sťažnosť, výrazným spôsobom to zvýši šance sťažovateľa uspieť v procese na všeobecnom súde. Je jasné, že keďže Ústavný Súd nesmie zasahovať do pôsobnosti všeobecných súdov, avšak jeho rozhodnutia ich ovplyvňujú, tak by mal so svojou právomocou narábať mimoriadne opatrne, najmä ak sa prípad [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v ich kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

jecasnapravdu

Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 18490x
Priemerná čítanosť článkov: 3082x

Autor blogu

Kategórie