Založ si blog

Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej: prezverenie dieťaťa právoplatne zamietnuté. Bol to podvod.

Aktualizácia: Dané zamietnutie príslušným súdom Ruskej Federácie, na ktorý sa obrátilo MS SR, je riadne evidované v konaní sp. zn. 43Em 4/2020 na OS KE II, preklad č. 2021/795.

Dňa 12. 2. 2021 o 13:00 vyšiel na portáli aktuality.sk dezinformačný článok s názvom „Kauza Hnatič: Slovák pred matkou ukryl dcéru a oznámil, že sebe zmenil občianstvo.”

Krátky úvod:
V tomto článku redaktor Sivý účelovo zatajil najpodstatnejšiu časť celého prípadu, ktorým sú okolnosti zverenia 2-ročnej dcéry otcovi uvedené v odôvodnení odvolacieho súdu 8CoP/359/2017 z 17. 1. 2018. Tento po niekoľkých mesiacoch dokazovania po dôkladnom preštudovaní si materiálu predloženého oboma stranami, odôvodnil svoje rozhodnutie tým, že je nesporné, že matka dieťa zanedbávala a systematicky ho poškodzovala v psychickom a fyzickom vývine. Toto robila matka dvojročnej dcére asi 9 mesiacov jej života.

Tento príspevok sa venuje odhaleniu ďalšej manipulácie verejnosti v danej kauze, z článku redaktora Sivého citujem:
„Súd v lete 2020 zveril dcéru matke, polícia vyhlásila po Slavomírovi Hnatičovi pátranie.“

Toto rozhodnutie sp. zn. 43P/82/2020 zo dňa 02.07.2020 bolo podané matkou na priznanie na príslušnom súde, kde bolo dňa 22.07.2021 zamietnuté.

Zamietnutie tohoto rozhodnutia je právoplatné.

Dôvod? V danej veci úpravy rodičovských práv a povinností pred rozvodom sa už viedlo konanie pod inou spisovou značkou 14P/266/2017 kam rodičia predkladali svoje návrhy a ktoré obsahovalo všetky dôkazy vo veci. V tomto konaní, na základe dôkazového materiálu, boli matkine návrhy o prezverenie pravidelne zamietané.
Jedným z takýchto dôkazov je aj oficiálne evidovaný záznam č. 049930/2020-KORU-3 z návštevy pracovníkov veľvyslanectva SR dňa 25.6.2020 na mojej adrese v Ruskej Federácii o tom, že dcéra sa má výborne, je o ňu riadne postarané a nič jej nechýba.
Matka túto návštevu sama iniciovala a bola o jej výsledku bezodkladne informovaná.
Aby sa tento dôkazový materiál obišiel, právna zástupkyňa matky iniciovala konanie v tej istej veci pod inou spisovou značkou 43P/82/2020, do ktorého boli doložené lži o údajnej nezvestnosti mňa s dcérou a hroziacom jej nebezpečenstve.
V tomto konaní, bolo v období štvavej mediálnej kampane organizovanej politikmi OĽaNO dňa 02.07.2020 prijaté „rozhodnutie“, v ktorom sa súd bez zistenia skutkového stavu, absolútne ignorujúc záujem dcéry, stotožnil so lžou, že je dcéra mnou zadržiavaná na neznámom mieste.

O tomto konaní som ja, ako osoba majúca dcéru v opatere, a ku ktorej je dcéra bytostne naviazaná, účelovo nebol informovaný, aby som nemohol súdu predložiť dôkazy o v ňom prítomných absurdných klamstvách, s ktorými by sa súd musel vysporiadať.

Obe konania mala pridelené tá istá sudkyňa JUDr. A. B., (na KS KE to boli JUDr. A.H., JUDr. M.G., Mgr. M.G.) ktorá bola za ťažkej asistencie novinárov, mimovládok a politikov sústavne matkou mediálne atakovaná a zastrašovaná.
Najvýraznejšie dňa 3.februára z budovy NR SR, na tlačovke usporiadanej exposlancom hnutia OĽaNO Miroslavom Sopkom (vo veci sa mimoriadne angažovala aj poslankyňa Lucia Drábiková) vysielanej naživo na TA3, kde po útokoch matky na sudkyňu, poslanec Sopko volal po
„vyvodení personálnej zodpovednosti tých, ktorí zlyhávajú“ a „zvýšenej kontrole tých reprezentantov štátu, ktorí nekonali, keď mali konať“.

Tento bezprecedentný politický nátlak na sudkyňu bol cielene vykonávaný v období , kedy NAKA za asistencie ÚŠP a ŠTS zatýkala a uväzňovala sudcov.

Jeho výsledkom bolo podvodom vyrobené rozhodnutie, na základe ktorého bolo výchovné prostredie vtedy 4-ročnej dcéry vystavené v dejinách SR bezprecedentnej mediálnej škandalizácii na medzinárodnej úrovni, jej najbližšia osoba účelovej kriminalizácii a tlaku, ktorý by nevedeli ustáť ani mnohí politici.

Podvod s vydaním rozhodnutia 43P/82/2020 dňa 02.07.2020 je prvým zo série odhalení v tejto kauze.

Pozn.: všetky rozhodnutia vo veci dcéry boli neverejné (z dôvodu ochrany jej osobnosti), toto podvodné rozhodnutie plné lží je však účelovo dostupné na portáli MS SR.






Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej: mediálny hoax o “únose”, zneužívanie 7-ročnej dcéry na antiruskú agitáciu úchylnými politikmi SR a ich pseudonovinárskymi poskokmi. Prečo otca nikdy nezatkli? Právne fakty, vysvetlenie.

23.01.2023

Dňa 7.januára 2023 vyšlo na youtube kanáli dezinformačné video “Dcéru mi uniesli do Ruska”https://www.youtube.com/watch?v=gYNCwENJE3w , v ktorom “žurnalista” Marek Bóka šíri klamstvá biologickej matky Ľubomíry, ktorej bolo odobraté dvojročné dieťa, lebo ho 9 mesiacov vychovávala ako autistu (viď odôvodnenie KS KE, sp.zn. 8CoP/359/2017) (viac tu). Táto mediálna [...]

Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej: Čo je delegovaný Munchauzenov syndróm a ako sa to týka celej veci? Posúďte sami. Fakty a dôkazy zo spisu.

28.09.2021

Prípad je asi najviac medializovaným prípadom v rodinnej agende v histórii SR. V mediálnych excesoch matky s politikmi a mimovládkami bol účelovo vytváraný dojem, že chudinka matka sa stala obeťou „skorumpovaného“ súdnictva. Napríklad https://www.ta3.com/clanok/168778/tb-predstavitelov-strany-olano-o-pravach-deti-a-rodicov [...]

Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej: bezprecedentná politizácia dcéry Ústavným Súdom SR. Absolútny rekord – PÄŤ (!) sťažností jednej sťažovateľky odobrených v priebehu roka. Mená, fakty a dôkazy.

24.09.2021

Ľubovoľný právnik Vám povie, že ak Ústavný Súd odobrí nejakú sťažnosť, výrazným spôsobom to zvýši šance sťažovateľa uspieť v procese na všeobecnom súde. Je jasné, že keďže Ústavný Súd nesmie zasahovať do pôsobnosti všeobecných súdov, avšak jeho rozhodnutia ich ovplyvňujú, tak by mal so svojou právomocou narábať mimoriadne opatrne, najmä ak sa prípad [...]

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

jecasnapravdu

Prípad pani Hnatič rod. Kalaninovej

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 18496x
Priemerná čítanosť článkov: 3083x

Autor blogu

Kategórie